Actueel

Sponsoren

Benjamins
Autobedrijf Gerard Bril
Sporthal Mollincksslag
Mammoet Internetbureau
Neele
Vebe

Wedstrijdverslag Heren 1

De Schutters HS1 - Nivoc HS1


Vrijdag 30 september stond onze eerste thuiswedstrijd op het programma. Na een aardige openingswedstrijd vorige week wilden we toch wel doorgaan op dezelfde manier. De voorbereiding voor deze wedstrijd liep niet op rolletjes (wel op krukken). Tijdens de training kreeg Johan last van zijn knie en hij zal dus naast Rick plaats nemen op de blessure bank/ operatie tafel. Gezien we met zes spelers over blijven weet iedereen wat er van hem verwacht wordt.


 
De eerste set was nog niet van hoogstaande kwaliteit van onze kant. Er werden te veel opslag fouten gemaakt waardoor we ruw wakker werden gemaakt door de tegenstander. 17- 25. Gelukkig was het vervolg beter. We begonnen dan ook veel feller en er werd een stap extra gelopen om de bal toch nog net te halen. De spanning bleef de hele set wel aanwezig, waarna we op het eind na een 23-24 achterstand de set toch nog wisten binnen te slepen met 26-24. Dit dan wel door een goede reeks opslagen.


 
De derde set hadden we de smaak te pakken en liepen we direct weg naar 6-0 en hebben dit verschil in punten ook niet meer weg gegeven. Er werd goed aangevallen en scherp verdedigt om de setstand van 25- 17 te realiseren.


 
Vervolgens moesten we natuurlijk de laatste set ook zien te winnen. Dit ging echter niet zo van een leien dakje zoals de derde, maar je kan dan ook niet alles hebben. Af en toe waren we de kluts even kwijt maar na de poging om een derde time out aan te vragen kregen we wel weer de rust te pakken die nodig was om de set winnend af te sluiten. 25-19.


 
Aanstaande woensdag mogen we naar het prachtige Valthermond om een potje te volleyballen, waarna we op 12 oktober de heren van VEB thuis mogen ontvangen. We hopen er op een grote schare publiek te mogen ontvangen.

De Schutters

Nieuws Verslagen Agenda Fotoboek Sponsoring Neem contact op Clubblad Time-Out Competitie

Teams

Selecteer je team voor informatie over trainingen en wedstrijden:

Volg de Schutters op Facebook!


Home    |    Sitemap    |    Contact