Actueel

Sponsoren

Benjamins
Autobedrijf Gerard Bril
Sporthal Mollincksslag
Mammoet Internetbureau
Neele
Vebe

De Schutters D1 - Thriantha D2

De Schutters D1 – Thriantha D2

 

Vrijdagavond 22 maart hebben de dames van Volleybalvereniging De Schutters uit Bergentheim weer gespeeld,  tegen Thriantha 2 uit Schoonebeek. Het seizoen loopt  ten einde en terwijl buiten de gure koude wind nog waait, zijn we binnen hard aan het vechten om de laatste te verdelen punten in de competitie, binnen te slepen.

 

Met de instelling om het seizoen goed af te sluiten, met nog drie wedstrijden op het programma, zijn we ook aan de wedstrijd tegen Thriantha begonnen. De opdracht was duidelijk, een goede service druk leveren en de kansen die we kregen gelijk afmaken. Daarnaast hadden we nog iets recht te zetten tegen deze dames, twee weken geleden hebben we niet goed tegen ze gespeeld, dat moest vandaag beter.

 

We maakten een super sterk begin. We brachten een goede diepe service druk. Thriantha kon de bal niet met genoeg druk weer over het net krijgen, waardoor er voor De Schutters kansen ontstonden die daarop ook erg goed werden afgemaakt. Dat was het beeld van de eerste twee sets, die ook gewonnen werden door De Schutters: 25-13 en 25-10.

 

In de derde set was er een omslag in de wedstrijd te zien, Thriantha begon haar eigen spelletje te spelen, de service druk ging opeens erg omhoog waar we het bij De Schutters erg lastig mee kregen. De pass werd niet meer gebracht en we konden onze aanvalsters niet meer in stelling brengen.
Dat was het beeld van de derde en vierde set. Gelukkig hebben we de derde set nog binnen kunnen halen, maar de vierde set verloren we nipt. 25-21 en 23-25
Uitslag 3-1 

De Schutters

Nieuws Verslagen Agenda Fotoboek Sponsoring Neem contact op Clubblad Time-Out Competitie

Teams

Selecteer je team voor informatie over trainingen en wedstrijden:

Volg de Schutters op Facebook!


Home    |    Sitemap    |    Contact