Actueel

Sponsoren

Benjamins
Autobedrijf Gerard Bril
Sporthal Mollincksslag
Mammoet Internetbureau
Neele
Vebe

Wedstrijdverslag HS 1 - 5 oktober

Olhaco Hs 5 - De Schutters HS1

Zaterdag 5 oktober stond de 2e wedstrijd van het seizoen op de agenda voor de heren van de Schutters, ze reisden af naar Hoogeveen om daar een lekker potje te ballen. Na het verlies van de vorige wedstrijd waren alle heren er van overtuigd dat het dit keer anders moest. Vol goede moed begonnen ze met 6 man aan de wedstrijd en liepen in de 1e set meteen uit tot een stand van 2-12. Misschien werden ze hier door overmoedig, of misschien voelden de heren van Olhaco nattigheid, maar feit is dat deze voorsprong helaas niet vast gehouden kon worden. Wat na een hele spannende set met punten over en weer resulteerde in een eindstand van 34-32.

De 2e set begon zoals de 1eeindigde, de punten werden eerlijk verdeeld en het spel verliep met ups en downs. De heren van de Schutters liepen achter de feiten aan, en pas bij de 18 punten lukte het hen om over Olhaco heen te gaan. Helaas was dit van korte duur en won Olhaco ook deze set met een eindstand van 25-21.

De 3e set liep uit op een fiasco, de Schutters merkten dat ze moe werden, en wel een wisselspeler hadden kunnen gebruiken. Ze stonden al snel achter met 10-0. Hierna werden er af en toe wat punten gescoord, maar Olhaco was duidelijk veel sterker in deze set, zij wonnen dan ook met 25-10.

De 4e en laatste kans om in elk geval 1 puntje binnen te halen en van de 0-stand of te komen. De heren van de Schutters herpakten zich en begonnen weer te knokken voor de punten. De eerste punten worden wederom eerlijk verdeeld, maar wat ze ook proberen, niets leek genoeg om uit te lopen. Olhaco liep uit tot 15-7, dit leek het keerpunt te zijn, de Schutters kwamen terug, en stonden zelfs even voor bij een stand van 18-19. Olhaco leek dit niet te pikken en scoorde de laatste punten, waardoor ze deze set wonnen met 25-22.

Helaas in deze wedstrijd geen punten voor de Schutters,  de  volgende wedstrijd van de Schutters hs 1 staat gepland op 12 oktober om 18.00 uur in Veenoord.
 
Heren 1

De Schutters

Nieuws Verslagen Agenda Fotoboek Sponsoring Neem contact op Clubblad Time-Out Competitie

Teams

Selecteer je team voor informatie over trainingen en wedstrijden:

Volg de Schutters op Facebook!


Home    |    Sitemap    |    Contact