Actueel

Sponsoren

Benjamins
Autobedrijf Gerard Bril
Sporthal Mollincksslag
Mammoet Internetbureau
Neele
Vebe

Wedstrijdverslag DS 1 - 12 oktober

Flash Nieuwleusen DS 3 – De Schutters DS 1

Deze keer mochten wij het als nummer 1 opnemen tegen nummer 2. Het beloofde dus een spannende wedstrijd te worden. In het begin van de eerste set gingen we gelijk op. Na 5-5 werd het spelletje wat soepeler. We hadden wel  een redelijk goede servicedruk en aanval, maar er werden ook fouten gemaakt. Flash maakte hier gebruik van en ze wonnen deze set dan ook met 25-21.


In de tweede set liepen we wel lang achter, maar de tegenstander liep niet van ons weg. Toen de stand bijna in de twintig kwam, hebben we harder gevochten voor de punten. We gingen ervoor en zo hebben we de tegenstander ingehaald en de set met 21-25 gewonnen.


De derde set begon  weer gelijk op en er werden lange rally's gemaakt. Er werd goed aangevallen en ons blok was erg sterk. Maar ook Flash bleef sterk en liepen op een gegeven moment uit naar 18-13 waardoor er een time-out aan onze kant werd aangevraagd. Hierna was de pit weer terug aan onze kant. Dit maakte de tegenstander bang en er werd aan de andere kant twee keer een time-out aangevraagd. We wonnen de set uiteindelijk met 26-28.


De vierde set begon met een achterstand. Maar we wilden een vijfde set voorkomen en we kwamen terug door goede service en aanval. We hadden een redelijke voorsprong, maar op het eind kwam Flash toch wat meer terug. Het einde was erg spannend, maar we wonnen ook deze set met 27-29. Dit betekend dat we met 1-3 hebben gewonnen en we een mooi eindje zijn uitgelopen in de stand!

 

Onze volgende wedstrijd is op zaterdag 2 november tegen De Bevers DS 5.
 
7_dames1.jpg

De Schutters

Nieuws Verslagen Agenda Fotoboek Sponsoring Neem contact op Clubblad Time-Out Competitie

Teams

Selecteer je team voor informatie over trainingen en wedstrijden:

Volg de Schutters op Facebook!


Home    |    Sitemap    |    Contact