Actueel

Sponsoren

Benjamins
Autobedrijf Gerard Bril
Sporthal Mollincksslag
Mammoet Internetbureau
Neele
Vebe

De Schutters Dames 1 versterken koppositie

De volleybaldames van de Schutters speelden op vrijdag 29 november  thuis in sporthal Möllincksslag in Bergentheim tegen Thriantha Dames 2. Het eerste damesteam van de Schutters gaat momenteel aan de leiding in de competitie. Tegenstander Thriantha staat op de 7e plaats.

De Schutters beginnen de wedstrijd sterk en lopen snel uit naar een voorsprong van 14-5. Na een time-out komt Thriantha met een sterke servicedruk goed terug. Ze brengen daarmee de verdediging van de Schutters even aan het wankelen. Uiteindelijk wordt de eerste set gewonnen door de Schutters met 25-20. Ook de tweede set beginnen de Schutters sterk en bouwen ze een voorsprong op van 9-2. Maar Thriantha geeft niet snel op, ze komen meer in hun spel en lijken terug in de wedstrijd te zijn. De Schutters blijven een lichte voorsprong houden maar de coach vraagt bij 20-16 een time-out aan. De Schutters winnen de tweede set met 25-20.

De derde set loopt gelijk op tot 9-9, daarna slopen er meer foutjes in het spel bij Thriantha en konden ze het tempo van de Schutters niet volgen. Met 25-18 trokken de Schutters de set naar zich toe.

Ook in de vierde set laat de thuisploeg zien dat ze niet voor niets koploper zijn in deze competitie. Er wordt goed gevarieerd door de spelverdeler van de Schutters en er is mooi volleybal te zien voor het publiek. De laatste set werd ook met 25-15 gewonnen door de thuisploeg. Deze 4-0 overwinning zorgt ervoor dat de Schutters dames 1 hun koppositie in de competitie versterken, het verschil met de nummer 2 in de competitie is nu maar liefst 6 punten. Thriantha zakt helaas een plekje naar de 8e plaats.

Onze volgende wedstrijd spelen we zaterdag 7 december om 18.00 uur in Klazienaveen tegen Regiobank Tjoba ds 4, zij staan op dit moment 3e.

 

De Schutters

Nieuws Verslagen Agenda Fotoboek Sponsoring Neem contact op Clubblad Time-Out Competitie

Teams

Selecteer je team voor informatie over trainingen en wedstrijden:

Volg de Schutters op Facebook!


Home    |    Sitemap    |    Contact