Actueel

Sponsoren

Benjamins
Autobedrijf Gerard Bril
Sporthal Mollincksslag
Mammoet Internetbureau
Neele
Vebe
Home-Store Meijer

Nieuwe shirtsponsoren volleybalvereniging de Schutters

Voor het einde van 2019 heeft volleybalvereniging 2 subsponsoren voor 3 jaar aan zich weten te verbinden. Home-Store Meijer (verkoop en montage van vloeren, gordijnen en raamdecoratie) uit Bergentheim is het eerste bedrijf dat een contract getekend heeft als subsponsor. Zij zullen shirtsponsor worden van de Meisjes A1 én A2. Als vereniging zijn we erg blij met deze mooie stap!

Mammoet Internetbureau uit Bergentheim (ontwikkelen van webapplicaties, websites en apps) is het tweede bedrijf dat getekend heeft. Dit bedrijf zal de shirtsponsor worden van het eerste herenteam.

Tijdens het jaarlijkse kerstmixtoernooi op 27 december hebben beide bedrijven hun handtekening gezet en kregen ze een Banthums Bitter als dank.

Als volleybalvereniging kunnen we niet zonder sponsoren. We zijn dan ook erg blij dat deze 2 bedrijven zich als subsponsoren verbonden hebben aan de vereniging. Er zijn inmiddels meer subsponsoren die enthousiast zijn, binnenkort hopen we deze bekend te maken en het complete sponsorplan m.b.t. nieuwe tenues af te ronden.

De Schutters

Nieuws Verslagen Agenda Fotoboek Sponsoring Neem contact op Clubblad Time-Out Competitie

Teams

Selecteer je team voor informatie over trainingen en wedstrijden:

Volg de Schutters!Home    |    Sitemap    |    Contact