Clubinfo

Sponsoren

Benjamins
Autobedrijf Gerard Bril
Sporthal Mollincksslag
Mammoet Internetbureau
Neele
Vebe
Home-Store Meijer

Clubinfo

Van harte welkom op de website van de beregezellige volleybalvereniging de Schutters uit Bergentheim. Op deze site vind je allerlei nieuwtjes, info per team, competitieschema's, standen en meer over onze vereniging.

De Schutters is opgericht op 24 mei 1982. Toen werd de officiele openingsvergadering gehouden. De volleybalvereniging is begonnen binnen de Bergentheimse Gymnastiek Vereniging als een extra onderdeel. Toen werd de belangstelling steeds groter en heeft men er een nieuwe vereniging van gemaakt.

Het eerste toernooi is gehouden op zaterdag 5 juni op het Bastingplein. Hiervoor was het hele Bastingplein gestoffeerd. Het was een groot succes en het doel, het bekendmaken van de vereniging onder de inwoners, is goed gelukt. Er deden veel teams mee, en het toernooi bestaat nu nog steeds onder het 'stratenvolleybaltoernooi.'

Tegenwoordig bestaat de vereniging uit 5 competitieteams en een grote groep recreanten waarvan een deel meedoet aan de bedrijvencompetitie. De trainingsavonden zijn de maandag en woensdagavond in sporthal Möllincksslag. Thuiswedstrijden worden gespeeld op vrijdagavond.
We hopen je op deze site enthousiast te maken voor onze vereniging en zien je graag een keer in de sporthal!

De Schutters

Nieuws Verslagen Agenda Fotoboek Sponsoring Neem contact op Clubblad Time-Out Competitie

Teams

Selecteer je team voor informatie over trainingen en wedstrijden:

Volg de Schutters!Home    |    Sitemap    |    Contact