Clubinfo

Sponsoren

Benjamins
Autobedrijf Gerard Bril
Sporthal Mollincksslag
Mammoet Internetbureau
Neele
Vebe
Home-Store Meijer

Lid worden

Wil je graag volleyballen, daarbij veel plezier beleven en ook nog 's lekker bewegen? Dan ben je bij de Schutters aan het goede adres. Het is hier altijd erg gezellig, maar er wordt ook fanatiek gevolleybald.

We hebben geen grote vereniging, wat de betrokkenheid van de trainers en het bestuur alleen maar groter maakt. De senioren zijn onderverdeeld in 1 herenteam en 2 damesteams. De jeugd bestaat momenteel uit  1 meisjes B team, 1 meisjes C team en 1 mini team. Op maandagavond is het altijd hartstikke lekker volleyballen met de grote groep recreanten. Er wordt altijd gespeeld in sporthal Möllincksslag, aan de Kanaalweg-west 29g. We nodigen je graag uit om een keer te komen kijken bij een wedstrijd of training. Je kunt dan alles vragen wat je graag wil weten aan de leden of aan de trainer. Je mag 3x gratis op proef meetrainen. Hierna moet je beslissen of je op volleybal komt of niet. Wedstrijdschema's staan op de site van de Nevobo, trainingstijden vind je onder het kopje teams.

Kleding
Mocht je besluiten lid te worden dan hebben wij de kleding voor je. Hier wordt niets extra's voor betaald. Hier hebben we goede sponsoren voor.

Aanmelden
Aanmelden gebeurt d.m.v. het aanmeldingsformulier. Deze kunt u hieronder downloaden, uitprinten en ingevuld inleveren op het adres dat op het formulier vermeld staat.

Contributie
De contributie bedraagt per kwartaal:
1 tot en met 11: € 31,00
12 tot en met 15: € 36,01
16 tot en met 17: € 39,27
Senioren: € 49,41
Recreanten: € 49,25
Inschrijfkosten € 5,00

Downloads

Extentie pdfAanmeldformulier

De Schutters

Nieuws Verslagen Agenda Fotoboek Sponsoring Neem contact op Clubblad Time-Out Competitie

Teams

Selecteer je team voor informatie over trainingen en wedstrijden:

Volg de Schutters!Home    |    Sitemap    |    Contact